18.9.11

Voita signeerattu Bad Behaviour single!

Palkinto Bad Behaviour single, jonka kansilehdessä ovat Johnin&Edwardin nimmarit

Miten osallistua?
Voittaja arvotaan, mutta osallistuaksesi sinun täytyy promota Jedwardia julkisella paikalla vapaavalintaisella tavalla, ja lähettää linkki kuvaan tai videoon tilanteesta(sekä nimi+sähköpostiosoite) kommenttina tähän blogipostiin. Kuvan tai videon voi lataa mm. YouTubeen tai Tinypiciin. Huom! Voit jättää myös anonyymin kommentin, et tarvitse blogger-tiliä.
Promo voi olla julkiselle paikalle jätetty juliste, esiintyminen, kadulla pidetty mainospuhe jne. Luovuudella ei tarvitse olla rajoja. Tärkeintä on että ihmiset jotka eivät ole ennen Jedwardista tienneet, kuulevat heistä nyt :) Arvostamme vaivannäköä, eli kuva kaupanhyllylle jätetystä a6 kokoisesta ruutupaperista hylätään! Jos teet promon kaverin kanssa, niin yksi kuva/video riittää ja osallistutte molemmat arvontaan(kunhan lisäätte kommenttiin kaikkien osallistujien nimi+email erikseen).

PÄIVITYS!
Voit myös lähettää kuvan/videon ja nimesi maililla jedwardfinland@gmail.com

Viimeinen osallistumispäivä on sunnuntai aamupäivä 23.10.2011!
Voittaja julkistetaan iltapäivällä/illalla 23.10.

ps. Kaikki julkisuus ei ole hyvää julkisuutta, joten ottakaa muut huomioon promotessanne. Ihmiset muistaa Jedwardin paremmin, jos heille jää positiivinen mielikuva ;)


4 comments:

  1. omg mikä palkinto! mut ite en kyl mun yhteystietoja levittele, aion silti promota jawnia ja ed'ardia <3

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Etunimi(tai vaikka nimimerkki!) ja sähköpostiosoite riittää :) Eikä tarvitse välttämättä itse näkyä kuvassa/videossa! (toki tietysti minä tarvitsen voittajan katuosoitteen sitten palkinnon lähettämistä varten)

    ReplyDelete
  4. Voi ois niin kivaa osallistua vaikkei voittaskaa mut yksin en haluais enkä sais kavereita mukaan ku ne ei oo faneja :<<

    ReplyDelete