17.9.11

Jedward Lontoossa

Pojat olivat neljä päivää Lontoossa tekemässä haastatteluita, radio-ohjelmia yms. Tässä muutama kuva maanantai-illalta länsi-Lontoosta hotellin ulkopuolelta.

Twitteristä tuttu Big Brother fanikirja


LinkJohn&Edward vietti noin puolitoista tuntia ulkona jutellen meidän kanssa, ottaen kuvia jne. Big Brother oli aika iso puheenaihe, Edward varsinkin halusi porukan kysyvän Big Brotherista kaiken mahdollisen mitä mieleen tuli.

Monet tuntuu aina valittavan kuinka kaksoset viettää aikaa vain niiden fanien kanssa joita tuntevat paremmin, mutta ainakaan tuolla ollessa ei ollenkaan vaikuttanut siltä! Kyllä siellä jokainen pääsi juttelemaan jos vaan halusi, ja pojat usein itse kääntyvät juttelemaan, ettei tarvitse edes yrittää kauheasti keksiä mitään sanottavaa :) Otin Johnin kanssa ties kuinka monta kuvaa kun se ryösti kameran ja alkoi räpsiä :D




Kävin hotellilla myös tiistaina, ja taisivat suunnilleen yhtä kauan hengailla ulkona kuin maanantainakin, tällä kertaa tosin enimmäkseen eri aikoihin. John lähti shoppailemaan läheiseen ostoskeskukseen ja palasi niin ison tavarakasan kanssa, ettei kaikki fanit edes heti tunnistaneet.

Ehkä illan oudoin uutinen oli että ilmeisesti Coolio on yrittänyt useamman kerran saada pojat tekemään cover version Gansta's Paradisesta.






(Kaikki ylläolevat kuvat ovat maanantailta, unohdin kameran muistikortin kotiin tiistaina -.-)




Torstaina olin lähdössä töista kotiin kun näin twitterviestin
planetjedward: See everyone at Radio 1 so cool very excited!

Se siitä kotiin matkaamisesta:) Ne ei kauhean kauaa ehtineet hengata fanien kanssa, ensin oli kiire lähetykseen ja sitten kiire lentokentälle. Britney Spears oli tulossa BBC Radio 1 studioille myöhemmin, ja vaikutti että pojat yritti saada jäädä odottamaan, mutta lopulta joutuivat marssimaan Liamin perässä autoon ja kohti lentokenttää :( Kävi sääliksi.


Tähän loppuun vielä mainos:

PITÄKÄÄ BLOGIA SILMÄLLÄ, KILPAILU TULOSSA!

1 comment:

  1. Kuin onnekas sä ootkaan, mä oikeesti melkeen itken tääl kateudesta :D mut samal oon ilone.

    ReplyDelete