30.7.11

Yeah! -lehti



John: Meitä ei voi erottaa! Edward: Puhuuko hän minusta vai hiuksistaan?

Näitä poikia ei voi pysäyttää. Heidän (John & Edward, molemmat 19)  hyvä huumori on tarttuvaa ja hiustyyli on niin kuuluisa, että muut tähdet yrittävät kopioida sitä. Kuitenkaan kukaan ei voi tehdä sitä niin kuin kaksoset. Mutta ne ovatkin harjoitelleet vuosia!
Hullut treffi-vinkit Jedwardilta
Aaaaah! Jokainen tyttö kiljuu, kun nämä pojat saapuvat! John & Edward voittaa kaikkien tyttöjen sydämet heidän iloisilla luonteillaan ja kampauksillaan. Heidän resepti: hullumpi sen parempi! Mutta käyvätkö he myös treffeillä? Tietysti!

Jedwardin ensimmäinen vinkki: Pidä aurinkolaseja, vaikka ulkona ei olisikaan kirkasta - tulet näyttämään rocktähdeltä! John sanoo. Toinen vinkki: Hymyile paljon! Jokainen poika tykkää jos tyttö leikkii hiuksillaan.

Pojat pukevat tiukat farkut treffeille, "koska tytöt tykkäävät katsoa meidän takamusta", Edward selitti hymyillen. Irlantilaiset kaksoset tietävät myös mitä tyttöjen ei pitäisi pukea treffeille.

Kolmas vinkki: Älä koskaan laita päällesi jakkupukua! Valitse asu jossa on mukava olla, molemmat sanoivat. Neljäs vinkki: Älä meikkaa liian paljon. Luonnollisuus on kauniimpaa!

Nyt mikää ei voi mennä pieleen seuraavilla treffeilläsi.

No comments:

Post a Comment