1.10.11

Jedward's Tour Of Britain kuvaukset osa 1


Jedward kuvaa tällä hetkellä uutta TV sarjaa nimeltä Jedward's Tour of Britain ja aiemmin tällä viikolla kuvaukset oli käynnissä Lontoossa, Tower of London linnoituksen alueella.

Osa faneista oli paikanpäällä koko päivän ja ostivat lipun Toweriin(joka siis on yksi Lontoon merkittävimmistä turistinähtävyyksistä), mutta itse pääsin paikalle vasta töiden jälkeen torstaina. Onneksi löysin pojat ja kuvausryhmän linnoituksen ulkoisimmasta osasta, johon oli hyvä näkymä ulkopuolelta.






























Idea ilmeisesti oli, että kaksoset oli jaettu kahteen tiimiin. John(punasessa takissa!) oli Celebrity Big Brother juontaja Brian Dowlingin kanssa yksi tiimi, ja Edwardin tiimissä oli joku TV-stara(jonka nimen kuulin moneen kertaan mutta aina unohdin). Ja käsittääkseni heidän oli pitänyt esitellä linnaa turistiryhmälle(näyttelijöitä) ja se jonka ryhmä pärjäsi paremmin tietovisassa voitti. Mutta en mene nyt tästä takuuseen, vedin vain tällaisen johtopäätöksen sen perusteella mitä kuulin ja näin!




























Palkintona voitostaan Edwardin tiimi sai ampua Johnia ja Briania jättivesipalloilla :D Tästä tietenkin seurasi improvisoitu vesisota joka hyvin nopeasti kääntyi alkuperäisestä asetelmasta John&Edward vs Kaikki Muut.

No comments:

Post a Comment