11.8.11

Maarit & Breakfast with Jedward at Hamleys


Maarit oli paikalla 25. heinäkuuta, kun John & Edward & Hamleysin lelukauppa pitivät Cookie-lelukoiran julkistamistilaisuuden, jossa fanit pääsivät tapaamaan Jedwardin, ja tässä hänen Jedhetkensä! =:)




Breakfast with Jedward at Hamleys

Hulluista hulluin yhdistelmä: lelukauppa, aamupala ja Jedward. En voinut uskoa silmiäni kun näin kilpailun jossa pystyi voittamaan liput kyseiseen tapahtumaan. Kilpailuja oli monilla eri sivuilla, ja onnistuin voittamaan perhelipun. Asun yksin Lontoossa, ja en edes tunne muita Jedward-faneja täällä, joten päädyin etsimään netistä jotakuta joka haluaisi ehkä lähteä mukaan. Onneksi löysin 17-vuotiaan Felicityn joka oli ollut fani jo melkein pari vuotta mutta ei ollut koskaan tavannut Jedwardia. Ei mennyt lippu hukkaan vaan erittäin hyvään käyttöön :)



Kilpailujen määrästä päättelin, ettei kyseessä voi olla mikään erittäin pieni tapahtuma. Aamulla Hamleysin ulkopuolella odotti reilu sata ihmistä, tosin osa oli tullut paikalle ilman lippua. Hetken odottelun jälkeen John&Edward ja joukko valokuvaajia tulivat ulos. En kuvaile nyt tarkemmin ympäristöä/vaatetusta yms, kuvat hoitaa sen homman varmasti paremmin:) He ottivat muutamia kuvia, ja sen jälkeen yleisö päästettiin sisälle tavarataloon. Meidät lähetettiin liukuportailla toiseen kerrokseen(Hamleysissä on viisi kerrosta, se on Lontoon suurin ja vanhin lelukauppa) johon oli katettu aamiaspöytä. Suurin osa väestä ei pöytää huomannut alkuun laisinkaan, ymmärrettävästä syystä;) Ensin ne otti lisää promokuvia sisällä Cookie-lelukoiran kanssa(jota tapahtuma siis promosi), ja sen jälkeen väki alkoi "jonottaa" fanikuviin.



Jono oli alkuun hyvin epäjonomainen, mutta henkilökunta sai lopulta aseteltua porukan jonkinlaiseen järjestykseen. Oli hauska seurata kuvien ottamista. Tunnelma oli yllättävän rauhallinen, ei liikaa hysteriaa ilmassa tai mitään. Voisiko sillä olla ollut vaikutusta asiaan, että paikalla oli aika paljon vanhempia(Liput oli aina aikuinen tai kaksi ja kaksi alle 12-vuotiasta, ja yhden aikuisen piti olla yli 18). Tosin tuntui, että jotkut vanhemmat olivat isompia faneja kuin heidän lapsensa!



Olin tavannut Johnin ja Edwardin kerran aikaisemmin, mutta se oli erittäin nopea tapaaminen. Johnin kanssa ehdin sentään muutaman sanan vaihtaa mutta Edwardille ehdin sanoa vain "hi"... koko tilanne taisi kestää alle minuutin silloin. Siksi olin hieman yllättynyt, kun ei ollut vielä edes vuoroni niin Edward juoksi halaamaan "Oh hi, you! Last time we barely had the time to wave at you". Enkä nyt sano tätä niin, että **omg tän täytyy olla jotain erityistä** vaan tapahtumasta tuli todellakin sellainen vaikutelma että he muistavat kaikki fanit ja kohtelevat heitä kuin vanhoja kavereitaan. Tai no, olihan se tiedossa, mutta tavallaan oli jotenkin vielä vakuuttavampaa nähdä se omin silmin:) Näen joskus artisteja jotka vain nopeasti kirjoittavat nimmarin ja eivät paljon välitä pysähtyä juttelemaan, Jedward on täysi vastakohta suurimmalle osalle muita julkkiksia! Ne kysyi mistä oon kotoisin, sanoin Suomesta ja kysyin ovatko menossa sinne päin. Sanoivat, että kyllä heidän pitäisi:)



Niillä oli aika kova kiire ehtiä ottamaan kaikille kuvat, tapahtuma alkoi yhdeksältä ja kauppa aukesi kymmeneltä, eli vain tunti aikaa. Vaikutti onneksi siltä, ettei kukaan joutunut menemään kotiin pettyneenä mutta tiukoille meni. Käytiin Felicityn kanssa katsomassa ruokapöytää, joka oli itseasiassa erittäin herkullisen näköinen, suosikkini oli vartaat joihin oli laitettu eri hedelmiä ja marjoja. Joku henkilökunnasta tuli ehdottamaan, että voisimme kierrellä pitkin kauppaa vapaasti ennenkuin ovet avautuisivat kymmeneltä. Ei käynyt kuuloonkaan, jäimme katselemaan syrjemmälle kun loput faneista ottivat kuvia yms.



Felicity ehdotti, että jäisimme vielä tavarataloon pyörimään, koska pojat menivät yläkertaan johonkin pressitilaisuuteen. Viidennestä kerroksesta löytyi ovi jonka ulkopuolella oli päivystämässä ehkä 40-50 kirkuvaa tyttöä. Joka kerta kun joku raotti ovea hieman melu oli aika korviahuumaava:D Yhdessä vaiheessa kaksoset tulivat ulos. Seisottiin vähän syrjemmällä ja sattumoisin pojat olivat matkalla meidän suuntaan, Felicity sai lennossa halauksen Johnilta:D John on Felicityn suosikki ja Felicity ei edes tehnyt mitään, John vain kaappasi hänet halaukseen. Sanomattakin selvää, että Felicity oli melko onnellinen sen jälkeen;) Pojat marssivat suoraan vessaan ja fanilauma kerääntyi vessan ovelle... melkein luulin että aikovat tunkeutua sisälle vessaan :O Kuulin, että joku tyttö oli käynyt miesten vessassa ottamassa kuvan vessasta "koska Jedward oli käynyt siellä". Täytyy myöntää kyllä, että tilanne oli hieman uusi ja outo mulle, en ole ennen oikein ollut sellaisten artistien fani joilla olisi yhtä innokas fanijoukko. - Maarit

*

Ihanaaa!! <3 <3 Jos sinulla on Jedhetkiä kerrottavanasi, niin laita meille mailia jedwardfinland@gmail.com =8)

+ Stara.fi on uutisoinut nyt myös koulukiusauskampanjasta, jossa Jedwardit ovat mukana! Jee, suomalaista medianäkyvyyyttä! =:D

3 comments:

  1. Ahh tämmösii on niin ihana lukee (: mä taidan olla tosi tosi herkkä ihminen, kun aloin suoraan sanoen itkemään, kun luin kohdan missä kertoja kertoi Edin muistaneen hänet, on jotenkin ihanaa tietää, että pojat muistavat faninsa ja ovat niin faniläheisiä! :') <3

    ReplyDelete
  2. Luulin et oon ainoa joka itki tätä lukiessaan! Mä oon just sellanen hullu fani ja pelkät videot edistä ja johnista saa mut itkemään toisinaan.
    Upeeta et pojat muistaa faninsa ja tykkää faneista - ne ei valita siitä, ettei pysty kävelee rauhassa, koska ne hyväksyy niiden elämän olevan sellaista ja ne rakastaa sitä!
    On parhautta olla jedwardfani, vaikka välillä tuntuukin fanitus menevän vähän ohi ku vollotan hulluna :D:

    ReplyDelete
  3. Tätä oli niin ihana lukea tätä, ja tosiaan, ihan käsittämätöntä, että ne muistaa faninsa noin 0__o upeeta ♥

    ReplyDelete