16.8.11

Kutsu: Tervetuloa Jedward-bileisiin su 9.10 Helsinkiin


Moi!

Haluaisimme kutsua teidät kaikki viettämään mahtavaa Jedward-päivää sunnuntaina 9. lokakuuta klo 13-18 Hapen Nuorisokeskukseen, Helsinkiin. Jedward-bileet ovat kuin miitti täynnä aktiviteetteja suojaisissa sisätiloissa! Tapaat toisia Jedward-faneja, tutustut uusiin kavereihin ja pääset nauttimaan monista Jedward-askareista!




Mikä?
Jedward-bileet on faniryhmän järjestämä tapahtuma Nuorisokeskus Hapen tiloissa, jossa fanit pääsevät mm. osallistumaan Maailman pisimmän Jedward-fanikirjeen lopulliseen kokoamiseen, painattamaan pientä maksua vastaan Jedward-aiheisen kuvan kangaslaukkuun/t-paitaan sekä askartelemaan Johnille ja Edwardille syntymäpäiväkortteja, sillä kaksosten syntymäpäivät ovat noin viikko juhlien jälkeen! Jos mieleesi tulee faniaktio, jonka haluaisit tapahtumassa toteuttaa, laita meille viestiä jedwardfinland@gmail.com!


Milloin?

Sunnuntai 9. lokakuuta, (9.10.2011) klo 13-18


Missä?

Nuorten toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

Pahoittelemme kaukana asustaville, mutta me järjestäjät emme pysty järjestämään tapahtumaa muualla kuin Helsingissä :( Toivottavasti halukkaat pääsevät paikalle ♥ Harkitkaa esim. kimppakyytejä!

Miten:
Voit saapua Hapen nuorisokeskuksen tiloihin omine teitsesi kello yhdeksi, mutta jos haluat siirtyä tapahtumapaikalle johdatetussa ryhmässä, niin kokoontuminen on Helsingin rautatieasemalla laitureiden 7-8 edessä klo 12.30. Rautatieasemalta kuljetaan metrolla Kalasataman metropysäkille asti ja siitä edetään kävellen parin sadan metrin matka :)
Metrolippu: 1€ alle 16-vuotiailta, 2€ yli 16v.

HUOM.
1) Tapahtuma on fanien kesken, yksityinen tapahtuma. 2) Jedward ei saavu paikalle ;(( :D 3) Tapahtuma on ilmainen (Paikalla kuitenkin maksullinen kahvila ja Käsityönurkkaus, joten varaa pikkurahaa mukaan!). 4) Tapahtuma on päihteetön. 5) Myös vanhempasi ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ilmottautuminen

Jedward-bileet on tapahtuma vain meille Jedward-faneille (voit tietysti tulla myös kaverisi kanssa, jos et mitenkään uskalla tulla yksin ja kaverisi on edes vähän myötämielinen Jedwardiin =:)) ja Happi on silloin muuten suljettu, joten juhliin osallistuaksesi sinun täytyy ilmottautua sähköpostilla. VIP =;) Kerro sähköpostissa seuraavat tiedot ja lähetä ne osoitteeseen jedwardfinland@gmail.com otsikolla 'Jedwardbileet':

Nimi:
Jos sinulla on Twitter, nimimerkkisi:
Ikä:
Paikkakunta:


Älä ilmoita tapahtumaan ketään ilman heidän lupaansa!

Ilmottautua voi vielä tapahtumaa edeltävänä päivänä 8.10, mutta mieluusti hyvissä ajoin, sillä lähetämme vielä muistutussähköpostin lisätietoineen ilmottautujille sähköpostilla noin viikkoa ennen juhlia.

17 comments:

  1. Anonymous, ei oo pakko tulla jos naurattaa :)

    ReplyDelete
  2. Tulisin, jos sais porukoilta luvan. Ja se on vaikee saada, pitäis saada joku mukaan et sais luvan..

    ReplyDelete
  3. Anna, toivottavasti saat jonkun mukaasi! Yritä vaikka puhua vanhemmat mukaan käymään =:)

    ReplyDelete
  4. Yritän saada kaverit innostumaan:P

    ReplyDelete
  5. kui paljo on jo ilmottautunu? voisin alkaa miettii paremmin tota jos ilmottautuneita ois enemmän ku esim jtn 10. :--)

    ReplyDelete
  6. en pääse, asun liian kaukana :(

    ReplyDelete
  7. Tulisin, mut asun Torniossa :D

    ReplyDelete
  8. Olis kiva tulla muttaku asun liian kaukana =:(
    En millään pääse Helsinkiin...Turha edes kysyä sillä vastaus on: Ei =:(

    ReplyDelete
  9. Pääsen, mutta pitää pummata joku kaveri mukaan, koska en haluu mennä yksin :D. Vihdoin isä suostuu johonkin <3. Toivottavasti sinne tulee enemmän tyyppejä kuin joku 10. Lähetän ilmottautumissähköpostin myöhemmin, kun/jos oon saanu kamun mukaan.

    ReplyDelete
  10. Ooo tää kuulostaa tooosi kivalta! (---------:
    Yritän hommata kaverii mukaa, ja kysyy lupaa, voi olla mahollista että ilmestyn paikan päälle 8D

    ReplyDelete
  11. lol matkitte alieneita! o; tokio hotel-fanitki piti hapes lol

    ReplyDelete
  12. hei muuten piti kysymääni ton kuvan painaminen paitaan, et siis miten se tapahtuu, ja onko tietoo paljon rahaa pitää ottaa mukaa jos t-paitaan kuvan haluaa? :'D

    ReplyDelete
  13. Anonyymi, me ollaan thfanejakin!

    ReplyDelete
  14. Mäkin haluisin tietää, että paljon rahaa ois hyvä ottaa mukaan, suunnilleen. :)

    ReplyDelete
  15. Kaikille ilmottautuneille on laitettu tärkeää lisätietoa sähköpostilla! =: )

    ReplyDelete
  16. Juu, kaveri kerto. Oisin niin halunnu mukaan, mut asun tääl kuuses ;(

    ReplyDelete