21.7.11

Demissä + fanivideo

Demi.fi ilmoitti seuraavassa lehdessä olevan Jedward-juliste. Kuva on sivun kokoinen (A4)
Elokuun Demi ilmestyy ensi viikolla, torstaina 28.7!

Lehdestä voit lukea muun muassa parhaat vinkit hiusten kasvattamiseksi, toimivan työpöydän sisustusvinkit, parhaat tyylivinkit kouluun sekä ratkaisut tilanteisiin, kun menee sukset ristiin äidin kanssa.

Julisteissa: Rihannan keikkajule, Jenni Vartiainen, Twilight – Aamunkoi, ihana vintage-sisustusjuliste ja fanikuvassa Jedward!

Mitä juttua odotat eniten?
Lähde


Demi.fi:ssä on paljon Jedward-faneja! Musa-keskustelualueella on pian 240. keskustelu kaksosista menossa ja 15.5.2011 perustetussa Jedward-demilässä on tällä hetkellä 232 jäsentä! Cool =;)

________________________________________________________________________________________________

Fanivideo
Hei kaikki suomalaiset Jedward fanit! on tekemässä Johnille & Edwardille fanivideota. Videon ideana on kertoa pojille, miten paljon he merkitsevät meille ja miten paljon pidämme heidän biiseistään. Joten, tehtävänäsi on siis kirjoittaa käteesi yms. lappuun lempibiisisi (1-5)ja ottaa kuva, jossa nämä näkyisivät selvästi. Lisäksi voit halutessasi tehdä jonkin kyltin tms. lapun, jossa lukisi twitternimesi & esimerkiksi I <3 JEDWARD/voit lisätä tekstit kuvaan tietokoneella jälkeenpäin. Kuvat lähetetään seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: viljamintun(at)luukku.com - aikarajaa ei vielä ole, mutta lupaan ilmoitella asiasta myöhemmin, joten mitään kiirettä projektilla ei toistaiseksi ole! Ja jos vielä viitsitte vaikka DM'llä kertoa minulle, että kuka on osallistumassa, niin tiedettäisiin kuinka moni on halukas ottamaan osaaa! Peace out! =:)
Lähde

5 comments:

  1. Heei mä olisin halukas osallistumaa toho videoo :))

    ReplyDelete
  2. mäkin ehkä :) Lähetän sen kuvan sitten tohon osotteeseen jos osallistunkin

    ReplyDelete
  3. onko sellanen hyväksyttävää että kirjoittaa johonkin lapuun esim YOU'R BIGGEST FAN
    ja loppuun vielä I <3 you John and Edward
    ja haittaako vaikka ei ole twitter osotetta?

    ReplyDelete
  4. Uskon että käy noin : ) En nää ainankaan syytä miksei voisi kirjoittaa niin. Jos ei ole twitteriä niin kannattaa laittaa sähköpostia ja ilmoittaa osallistuvansa niin järjestäjä tietää.

    ReplyDelete
  5. onko viä selvää aikarajaa vai onko viä aikaa laittaa kuvaa ja näimpänäin??;DD

    ReplyDelete