26.6.11

Suomen videoprojekteja!

Netissä on syntymässä muutamakin faniprojekti. Keräsimme alle tiedon näistä kahdesta, jotka löysimme:

Videoprojekti - osallistu kuvalla

8.6.2011
SUOMALAISET JEDWARD-FANIT OHOI!

Nyt on tullut aika laittaa aikaisemmin mainitsemani videoprojekti käyntiin!

Elikkä suunnitelmissa olisi koota suomalaisten Jedward-fanien kuvista video. Tarkoituksena olisi saada vinkattua pojille että täältä Suomestakin löytyy ihan kiitettävä määrä faneja - toisin sanoen tavoite on saada houkuteltua kaksoset Suomeen.

Perusideana kuviin on se, että otat kuvan itsestäsi jonkinmoisen lapun kanssa mistä tulee ilmi, että fanitat Jedwardia. Mutta koska video on pelkästään suomalaisilta, olisi mielestäni hyvä jos suomalaisuutesi tulisi jotenkin kuvasta esille. Pakko ei tietenkään ole, mutta esimerkiksi omassa kuvassani paperilapulla lukee "FINLAND LOVES JEDWARD". Jos et jaksa sählätä lappujen kanssa niin tekstin voi lisätä myös jälkeenpäin koneella. Ja twittertunnukset myös mukaan kuviin!

Ja jos koet olevasi taiteellisesti lahjakas, voit toki lähettää oman kuvasi lisäksi kuvan Jedward-aiheisesta piirrustuksestasi tai muusta fanityöstä.

Deadlinea kuvien lähettämiselle ei vielä ole, mutta sähköpostiosoite johon ne tulee lähettää on naulidadadum[at]hotmail.fi. Ei mitään kiirettä, uskon että tässä saattaa mennä muutamakin viikko ennen kuin rupean videota väsäämään, saa nähdä.

Sitten kun video on valmis, niin ryhdytään porukalla spämmäämään linkkiä pojille twitterissä ;)
Jos on jotain kysyttävää niin kysy twitterissä tai laita sähköpostia!
 Lähde
________________________________________________________________________________

Videoprojekti - osallistu videolla

Eli meillä on meneillään videoprojekti, jonka tarkoituksena on kertoa Jedeille kuinka ihania ne on ja pyytää siinä sivussa Suomeen. Jokainen kuvaa oman videopätkän ja nämä sitten kootaan yhdeksi videoksi joka lähetetään jollain tavalla Jedeille. (lähetystapa ilmeisesti vielä auki?) Osallistua saa kuka tahansa Jed fani.

Video on tarkoitus kuvata niin, että käytämme lappuja, emme puhetta. Videon tulisi kestää n. 30-60sec. Kirjoita tekstit lapuille ja näytä niitä sitten kameran edessä. Kun olet videon kuvannut, lähetä se mesessä/s-postissa Irkulle, joka editoi ja kasaa videon.

Laput voivat olla esim.

Lappu 1: Hello guys!
Lappu 2: I love you!
Lappu 3: Please, come to Finland!

Käyttäkää mielikuvitusta. Lappujen määrää ei ole rajoitettu.

ESIMERKKIVIDEO

Lähde: Jedward foorumi (tule keskustelemaan!)

No comments:

Post a Comment